Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski lamba görmek

Rüyada eski lamba görmek

Rüyada eski lamba görmek çok kötü günler geçireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, masrafların altında kalacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işarettir.

Rüyada eski lamba gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Rüyada eski lamba görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işarettir.

Rüyada eski gaz lambası görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet eder.

Rüyada lamba yaktığını görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lamba görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada gazlı lamba görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde lamba görmek zorlukların kolayca aşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı lamba görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments