Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış lamba görmek

Rüyada yanmış lamba görmek

Rüyada yanmış lamba görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış lamba gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kullanabileceğiniz bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

Rüyada yanıp sönen lamba görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmayan lamba görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada yanmış lamba görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, başarısının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada lamba kapatmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk lamba görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı lamba görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lamba yakmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret eder.

Rüyada cami lambası görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments