Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lamba kapatmak

Rüyada lamba kapatmak

Rüyada lamba kapatmak gelirinin düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, endişelerin sona ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine inanılır.

Rüyada lamba kapatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Rüyada lamba kapatmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, musibetlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lambayı kapatmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada altın lamba görmek hayatından razı geleceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokak lamba görmek düzenin kurulacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Rüyada gazlı lamba görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına delalet eder.

Rüyada floresan lamba görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lamba yakmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık lamba görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments