Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere ikinci kez gitmek

Rüyada askere ikinci kez gitmek

Rüyada askere ikinci kez gitmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalettir.

Rüyada askere ikinci kez gitmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada askere ikinci kez gitmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ikinci kez askere gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada ilk kez araba sürmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada kezban görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilk kez uçağa binmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments