Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kezban görmek

Rüyada kezban görmek

Rüyada kezban görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kezban gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, gelirinden yana memnun olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işarettir.

Rüyada ilk kez adet olmak şansının açık olacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalet eder.

Rüyada ilk kez sigara içmek sadaka ya da zekat vereceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada ilk kez araba sürmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kezban görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine inanılır.

Rüyada iki kez evlenmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments