Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk kez araba sürmek

Rüyada ilk kez araba sürmek

Rüyada ilk kez araba sürmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok eğleneceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, makam sahibi olacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilk kez araba sürmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki değişim sürecine giriyor.

Rüyada ilk kez araba sürmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet eder.

Rüyada ilk kez adet olmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada ilk kez uçağa binmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ilk kez sigara içmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa araba sürmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada iki kez gelinlik giymek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek kazancının da eksilmeyeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments