Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek iyi geçiminin devam edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada ikinci kez evlenmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hem de zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına yorulur.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kez evlenmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, şansızlığın kırılacağına alamet eder.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments