Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci kez askere gitmek

Rüyada ikinci kez askere gitmek

Rüyada ikinci kez askere gitmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, az çalışarak çok gezeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ikinci kez askere gitmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Rüyada ikinci kez askere gitmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, durumun değişmesine yorulur.

Rüyada askere ikinci kez gitmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek büyük kayıplara uğrayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet eder.

Rüyada ilk kez adet olmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, verimliliğinin artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez sigara içmek sevip saydığı bir birey olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek Allah katında yükseleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments