Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini gördüyseniz:

  • Anlaşmalar, mali veya sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına inanılır.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek sadaka ya da zekat vereceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Rüyada ikinci kez evlenmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına inanılır.

Rüyada iki kez evlenmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yeni bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret eder.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek işleri yoluna sokacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine yorulur.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments