Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, umutların yıkılacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, insanların hayır dualarını alacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına inanılır.

Rüyada ilk kez uçağa binmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ilk kez araba sürmek yaşam standartlarını yükselteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada ilk kez adet olmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilk kez sigara içmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlenmek evlat sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments