Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk kez uçağa binmek

Rüyada ilk kez uçağa binmek

Rüyada ilk kez uçağa binmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hayatının zorlaşacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ilk kez uçağa binmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada ilk kez uçağa binmek onlar için çabalayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada ilk kez araba sürmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, yeni işlere girileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk kez sigara içmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada ilk kez adet olmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ilk defa uçağa binmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, rahatın yerine geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kez gelinlik giymek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada askere ikinci kez gitmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, ailesini utandırmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments