Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyuna düşmek

Rüyada lağım suyuna düşmek

Rüyada lağım suyuna düşmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna düşmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Rüyada lağımlı suya düşmek yollarının açılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyuna düşmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım çukuruna düşmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım içine düşmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada lağıma düşmek çok iyi sonuçlar vereceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağımın içine düşmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yürümek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments