Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyunda yüzmek

Rüyada lağım suyunda yüzmek

Rüyada lağım suyunda yüzmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, zaferler kazanacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada lağım suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Rüyada lağım suyunda yüzmek hayra ve esenliğe, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada lağım içinde yüzmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağımda yüzmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyu görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek zarar etmeyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yürümek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada lağım suyunda boğulmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments