Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağıma düşmek

Rüyada lağıma düşmek

Rüyada lağıma düşmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağıma düşmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı bilmeniz başarı oranını arttırabilir.

Rüyada lağım içine düşmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada lağımın içine düşmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçineceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyuna düşmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düşmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada lağıma düşmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada lağımlı suya düşmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada lağımın taştığını görmek evine haciz geleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments