Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağımın içine düşmek

Rüyada lağımın içine düşmek

Rüyada lağımın içine düşmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağımın içine düşmek gördüyseniz:

  • Birdenbire fazlasıyla duygusallaşabilirsiniz.

Rüyada lağıma düşmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Rüyada lağımlı suya düşmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada lağımın içine düşmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada lağım içine düşmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada lağım suyuna düşmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments