Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım kuyusuna düşmek

Rüyada lağım kuyusuna düşmek

Rüyada lağım kuyusuna düşmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada lağım kuyusu görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulur.

Rüyada lağım kuyusu temizlemek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada lağım içine düşmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağımın içine düşmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Rüyada lağımlı suya düşmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulur.

Rüyada lağım çukuruna düşmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyuna düşmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, zor durumların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments