Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım çukuruna düşmek

Rüyada lağım çukuruna düşmek

Rüyada lağım çukuruna düşmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada lağım çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Rüyada lağım çukuruna düşmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım çukuru kazmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Rüyada lağıma düşmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalettir.

Rüyada lağımın içine düşmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada lağım suyuna düşmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, gelirinin sürekli olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım içine düşmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments