Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım içine düşmek

Rüyada lağım içine düşmek

Rüyada lağım içine düşmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, para ve makam sahibi olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına inanılır.

Rüyada lağım içine düşmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada lağım içine düşmek güzel evlatlar yetiştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada lağımın içine düşmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağıma düşmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada lağım suyuna düşmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada lağımlı suya düşmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah lağım faresi görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments