Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağımlı su görmek

Rüyada lağımlı su görmek

Rüyada lağımlı su görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, kazancın gittikçe azalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağımlı su gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Rüyada lağım suyuna batmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada lağım suyu görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyunda yürümek hastalıklarının iyileşeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada lağım suyu yutmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyu içmek başına çok güzel olaylar geleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet eder.

Rüyada lağımlı suya düşmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağımlı su görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna düşmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments