Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyu görmek

Rüyada lağım suyu görmek

Rüyada lağım suyu görmek yüksek bir makamı olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyu gördüyseniz:

  • Rutin akışınızda, ortaya çıkan yeni durumlar nedeniyle değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada lağım suyu içmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalet eder.

Rüyada lağımlı su görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada lağımlı suya düşmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yüzmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada lağım suyunda boğulmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada lağım suyunda yürümek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada lağım suyuna girmek hayatı boyunca hep sevileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments