Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyunda yürümek

Rüyada lağım suyunda yürümek

Rüyada lağım suyunda yürümek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, güzel bir yola çıkılacağına, para ve zaman ayıracağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yeni bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada lağım suyunda yürümek gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada lağım suyunda yürümek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, engellerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağımda yürümek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyu görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Rüyada lağım suyuna batmak hem mal ve para kaybedeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına delalet eder.

Rüyada lağım suyunda yüzmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments