Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyu yutmak

Rüyada lağım suyu yutmak

Rüyada lağım suyu yutmak ün sahibi olacağına, vefakar bir insan olunacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyu yutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Rüyada lağım suyu yutmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım yutmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada lağım suyu görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret eder.

Rüyada lağım suyuna düşmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada lağım suyunda yüzmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada lağım suyunda yürümek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada lağımlı su görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments