Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyu içmek

Rüyada lağım suyu içmek

Rüyada lağım suyu içmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine inanılır.

Rüyada lağım suyu içmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada lağım suyu içmek güzellik ve hayır geleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Rüyada lağım suyuna batmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, şansa, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak rızkın ve kazancın artacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalettir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyu görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada lağım suyunda yürümek sakin giden yaşamının sarsılacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yüzmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments