Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyuna girmek

Rüyada lağım suyuna girmek

Rüyada lağım suyuna girmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada lağım suyuna girmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağıma girmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada lağım suyunda yürümek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada lağım suyuna düşmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada lağımlı suya düşmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, verimliliğinin de artacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyunda boğulmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulur.

Rüyada lağım suyu içmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments