Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağımın taştığını görmek

Rüyada lağımın taştığını görmek

Rüyada lağımın taştığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada lağımın taştığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada lağım taşması görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunların yakında son bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada lağımın taştığını görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Rüyada lağım taştığını görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulur.

Rüyada lağım çukuruna düşmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulur.

Rüyada lağım karıştırmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Rüyada lağım görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments