Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağıma düşen birini görmek

Rüyada lağıma düşen birini görmek

Rüyada lağıma düşen birini görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağıma düşen birini gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada lağıma düşen birini görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına inanılır.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada lağım borusu görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek büyük hatalar yapacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım tıkanması görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments