Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım borusu görmek

Rüyada lağım borusu görmek

Rüyada lağım borusu görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım borusu gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Rüyada lağım borusu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soba borusu kurmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, ömrün uzun olmasına işarettir.

Rüyada tuvalet borusunun patladığını görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada demir boru görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine inanılır.

Rüyada soba borusunun yıkıldığını görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada tuvalet borusu görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, ticaretin önünün açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada patlamış su borusu görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments