Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sorunsuz geçeceğine, canının sıkılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, yuva kuracağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine işarettir.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemelisiniz.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak çok kötü durumlara düşeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağıma düşen birini görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek geçim derdi yaşamayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada lağıma batmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyunda yürümek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada lağım suyunda yüzmek yürek yakan biri haline geleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalet eder.

Rüyada lağım içinde yüzmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments