Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü gördüyseniz:

  • Baskılar sizi sıkabilir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada lağım çukuru kazmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, dik durmaya çalışacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada lağım çukuruna düşmek güzel fırsatların elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada lağıma düşen birini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ismini herkese duyuracağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments