Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım tıkanması görmek

Rüyada lağım tıkanması görmek

Rüyada lağım tıkanması görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet eder.

Rüyada lağım tıkanması gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada lağım çukuruna düşmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda boğulmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, fakirlerin zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada lağımın taştığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağımlı suya düşmek onu uyaracağına, malının ve parasının da artacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım kokusu görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada lağım fare görmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada lağım suyunda yürümek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments