Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağımda yürümek

Rüyada lağımda yürümek

Rüyada lağımda yürümek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada lağımda yürümek gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Rüyada lağımda yürümek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yürümek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım faresi görmek başarılarının kalıcı olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet eder.

Rüyada lağım faresi öldürmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağıma düşmek yaptığı işten çıkarılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada lağım faresi yemek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada lağım kuyusu temizlemek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments