Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağımda boğulmak

Rüyada lağımda boğulmak

Rüyada lağımda boğulmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, ün salacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada lağımda boğulmak gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada lağım suyunda boğulmak şifa bulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağımda boğulmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde lağım görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, fesada bulaşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalettir.

Rüyada lağım pisliği görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada lağım aktığını görmek söz sahibi olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Rüyada lağıma görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağımın içine düşmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine inanılır.

Rüyada lağım fare görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işsiz kalmaya yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments