Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağıma girmek

Rüyada lağıma girmek

Rüyada lağıma girmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, düşmanlarını kaybetmeye, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağıma girmek gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada lağım suyuna girmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, zarar edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada lağıma girmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, hedeflerine yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya alamet eder.

Rüyada ölü lağım faresi görmek kazancında da artış meydana geleceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım aktığını görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada lağımın içine düşmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada lağım suyu içmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, deneyim kazanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments