Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağıma batmak

Rüyada lağıma batmak

Rüyada lağıma batmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada lağıma batmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Rüyada lağıma batmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada lağım suyuna batmak verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada lağıma görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada lağım pisliği görmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine rivayet eder.

Rüyada evde lağım görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağımın içine düşmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düşmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine inanılır.

Rüyada lağım suyu yutmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments