Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım pisliği görmek

Rüyada lağım pisliği görmek

Rüyada lağım pisliği görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım pisliği gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada lağım pisliği görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım patladığını görmek mutsuz olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret eder.

Rüyada lağım açmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada lağım suyuna girmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyu görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, güzel bir yola çıkılacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada lağıma girmek gıybet edeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağımda yüzmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyuna batmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments