Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağımda yüzmek

Rüyada lağımda yüzmek

Rüyada lağımda yüzmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, tüm dileklerin tutacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada lağımda yüzmek gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada lağım içinde yüzmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağımda yüzmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada lağım suyunda yüzmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, rızkının da çoğalacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına tabir olunur.

Rüyada lağım faresi görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım açmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada evde lağım görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada lağım suyunda yürümek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments