Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım açmak

Rüyada lağım açmak

Rüyada lağım açmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım açmak gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada lağım açmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek yaşama dört elle sarılacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü lağım faresi görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyuna batmak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada siyah lağım faresi görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulur.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım deresi görmek çok büyük ses getireceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments