Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım patladığını görmek

Rüyada lağım patladığını görmek

Rüyada lağım patladığını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işarettir.

Rüyada lağım patladığını gördüyseniz:

  • Bilin ki, önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada lağım patladığını görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada ölü lağım faresi görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada lağım yutmak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağıma düşen birini görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, işlerin aksamayacağına yorulur.

Rüyada lağım içinde yüzmek aşının da çoğalacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek dertlerinin günden güne artacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada lağıma girmek karar vermekte güçlük çekeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments