Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım kuyusu görmek

Rüyada lağım kuyusu görmek

Rüyada lağım kuyusu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada lağım kuyusu gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada lağım kuyusu temizlemek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, dertlerinin biteceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusu görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yüzmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada lağıma düşen birini görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım tıkanması görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, eşyaların yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağımlı suya düşmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada lağım suyu içmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments