Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım kuyusu temizlemek

Rüyada lağım kuyusu temizlemek

Rüyada lağım kuyusu temizlemek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada lağım kuyusu temizlemek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizinle uygulanması gerekli çözümler arasında set oluşturabilir.

Rüyada lağım kuyusu temizlemek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada lağım kuyusu görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağımın taştığını görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, geri planda kalacağına işaret eder.

Rüyada lağıma düşmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yürümek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada lağımdan çıkmak onunla üzülüp, ağlayacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağımda boğulmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments