Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağımdan çıkmak

Rüyada lağımdan çıkmak

Rüyada lağımdan çıkmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağımdan çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada lağımdan çıkmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyunda yüzmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada lağım patladığını görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işarettir.

Rüyada lağımda yüzmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada lağıma görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım fareleri görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments