Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah lağım faresi görmek

Rüyada siyah lağım faresi görmek

Rüyada siyah lağım faresi görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah lağım faresi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Rüyada siyah lağım faresi görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada evde lağım faresi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada lağım faresi öldürmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yaşama hevesinden olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım fare görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Rüyada lağım faresi yemek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü lağım faresi görmek evlat sahibi olunacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments