Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım çukuru kazmak

Rüyada lağım çukuru kazmak

Rüyada lağım çukuru kazmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, istenmeyen bir yolculuğa, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada lağım çukuru kazmak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Rüyada lağım çukuru kazmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, rızkın gittikçe azalacağına, kötü halin son bulacağına alamet eder.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek para ve zaman ayıracağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, ona kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak sıkıntıların sona ereceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük çukur kazmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine tabir olunur.

Rüyada derin çukur kazmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çukur kazdığını görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalettir.

Rüyada toprağa çukur kazmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments