Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kazalardan, belalardan korunacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada başkasının çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada çukura düşen birini görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada çukura düştüğünü görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, bahtın açılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada çukura düşeni görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek başarısının artacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet eder.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşüp ölmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments