Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek yanlışlara düşeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, hayatın yoluna gireceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet etmektedir.

Rüyada çukura düşeni görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada çukura düşüp ölmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, küslükleri bitireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işaret eder.

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işarettir.

Rüyada çukura düşüp çıktığını görmek canla başla çalışacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments