Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidip gelmek

Rüyada askere gidip gelmek

Rüyada askere gidip gelmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dualarının kabul olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada askere gidip gelmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Rüyada askere gidip gelmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evine asker geldiğini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments