Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek çocuklarının fazla olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalettir.

Rüyada askerden erken gelmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, elini haramdan uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek bir akrabadan hata görüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek rahat bir döneme gireceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada askere gidip gelmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada evine asker geldiğini görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına inanılır.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, işsizseniz işe gireceğinize, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments