Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada askerden izne gelmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet eder.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek küslüklerin biteceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalettir.

Rüyada askere gidip gelmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işarettir.

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments