Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, değer göreceğine, küslerin barışacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalettir.

Rüyada asker olan birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerdeki birinin geldiğini görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere gidip gelmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada askerden izne gelmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine yorulur.

Rüyada evine asker geldiğini görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet etmektedir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments