Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidip geldiğini görmek

Rüyada askere gidip geldiğini görmek

Rüyada askere gidip geldiğini görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, işlerinde aksama olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada askere gidip geldiğini gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Rüyada askere gidip gelmek istenmeyen bir yolculuğa, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sıhhat kazanacağına delalet eder.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek borçlanıp, hasta olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Rüyada askerden izne gelmek işsizlerin iş sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, kişinin başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments